Symposium


21 september 2018


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE

Het symposium Operations management, integrale patiëntenlogistiek is een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom. Het programma wordt ondersteund door GZNDHSZRG. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS

Het symposium Operations management, integrale patiëntenlogistiek vindt plaats op 21 september 2018 in de Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE). 020 - 369 76 01

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €225,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en materiaal: tas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen ruim 10% korting op de deelnamekosten. Deelnameprijs met korting is € 202,50 excl. btw. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 16 augustus 2018 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
Algemene voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 7 september 2018 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 7 september en 14 september 2018 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 14 september 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
Contactgegevens
Programma
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
Marieke Verhave, Logacom, M.Verhave@logacom.nl
Kars Tolsma
 
Organisatie
Charlotte Koelmans, Logacom, c.koelmans@logacom.nl
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364, Fax 020-3308040.